Your Perfect World geeft een boost

In deze tijd waarin onvoorspelbaarheid toeneemt, je bijna geen controle meer hebt op alle omstandigheden, is weten wat je zelf wilt en daarin kwalitatieve besluiten kunnen nemen een fijne houvast, voor nu en in de toekomst.

Door een paar goede vragen

In deze sessie van Your Perfect World, neem ik je mee naar je perfecte wereld dmv een aantal vragen, die je in een korte tijd kunt beantwoorden en wat een fijne boost en richting kan geven!

  • Waar heb ik wel grip op in deze tijd?

  • Welk vraagstuk wat ik al tijden heb, wil ik op dit moment wel eens duidelijk hebben?

  • Je hebt weinig controle over de omstandigheden maar wel over jezelf – Hoe ziet dat er uit?

Meld je hieronder aan door het antwoordformulier in te vullen voor de webinar Dinsdag 22 december om 16:00 uur

The Interdependent Barbara Duque
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
The Interdependent Barbara Duque

Mijn achtergrond en kennis zit met name in de media bij oa ELLE en LINDA. en merken. Wat mij intrigeert is jezelf zien als een sterk merk en wat past daarbij. Mijn missie is om mensen en bedrijven echt vanuit hun core (hart) te laten leven en werken. Wat zijn je moeiteloze talenten? Wat past en hoort bij jou? Wat gaat je makkelijk af, kost weinig energie en levert wel moeiteloos veel energie op?